Termenisi conditii

3sms.ro este detinut de S.C. 4PAY SYSTEMS S.R.L. identificata prin J40/8466/2009, cod de inregistrare fiscala RO25835139 cu sediul in Bd. Natiunile Unite Nr. 4, Cladirea 107A (Gemenii Center), et. 7, Sector 5, București, Romania, (numit in continuare "3sms.ro"). 3sms.ro ofera posibilitatea de trimitere mesaje tip SMS pentru persoane fizice, companii sau organizatii. Fiecare utilizator este responsabil pentru tot continutul mesajelor trimise prin siteul web http://www.3sms.ro
3sms.ro si NU ESTE RESPONSABIL PENTRU MESAJELE TRIMISE DE UTILIZATORI.

3sms.ro cere ca toti utilizatori sa trimita mesaje care nu sunt considerate ofensive, tip SPAM sau PHISHING. 3sms.ro va sterge si bloca ulterior orice mesaj si sau utlizator care incalca aceasta politica. 3sms.ro isi rezerva dreptul sa blocheze si / sau stearga orice mesaj si / sau utlizator fara a anunta in prealabil sau fara nici un motiv nespecificat. 3sms.ro nu are nici o obligatie sa stearge, modifice orice continut de mesaj.

3sms.ro poate bloca accessul oricarui utlizator la sistemul de trimitere mesaje, site web si sa stearge orice continut al mesajului pentru orice motiv. 3sms.ro is rezerva dreptul sa intrerupa orice componeta a serviciului fara a anunta si fara a putea fi tras la raspundere de orice entitate.

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu accesati acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

3sms.ro pune la dispozitia utilizatorului optiunea de a trimite sms-uri gratuite in retele Orange, Cosmote, Vodafone, Zapp si Digi Mobil.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

3sms.ro nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.
3sms.ro nu garanteaza in nici un fel acuratetea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest site.
Mesajele utilizatorilor vor fi retinute pe server timp de 6 luni.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care viziteaza acest site o face pe propria raspundere. Materialele si informatiile continute in acest site sunt furnizate in scop de informare generala, nefiind insotite de nici un fel de garantii, explicite sau implicite.
Orice utilizator are obligatia de a folosi optiunile site-ului doar in scop personal.
Mesajele cu continut vulgar si / sau obscen vor fi sterse iar utilizatorul banat permanent.
Mesajele cu continut publicitar vor fi sterse iar utilizator banat permanent.
Nu se admit mesajele cu continut politic si / sau religios.
Daca exista dubii in luarea unei decizii, ne rezervam dreptul de a accesa continutul mesajelor.

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

3sms.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile site-ului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

INCHEIEREA ACORDULUI

3sms.ro isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile si politicile in orice moment fara a anunta in prealabil