APIpentru dezvoltatori

Ai un serviciu prin care vrei sa trimiti SMS-uri clientilor tai? Poate fi o confirmare de primire sau livrare a unei comenzi, conturi de client confirmate, alerte, anunturi... Dar cred ca stii tu mai bine la ce iti trebuie.

Detalii technice

Iti putem pune la dispozitie un serviciu web securizat prin care vei putea trimite SMS-uri direct din aplicatia ta, in orice limbaj de programare ar fi scrisa, web sau PC.

Integrare

Creeaza-ti un cont si vei gasi toate detaliile pentru integrarea API-ului.

Cat costa?

Serviciul de SMS API nu este gratis. Insa, te asiguram ca oferim preturile cele mai bune din piata. Fara abonament, fara taxa de instalare, fara limita minima sau maxima de SMS-uri trimise.
De asemenea, 3sms.ro foloseste servicii premium si SMS-urile tale vor ajunge intodeauna la destinatie, rapid si sigur.
Pentru o oferta personalizata, trimite-ne un email la contact@3sms.ro

Cum pot sa platesc?

Lucram cu payu.ro cel mai mare procesator de plati online din Romania. Vei putea sa iti incarci oricand contul cu credit.
De asemenea, plata se poate face direct in contul nostru si vei avea creditul in cont automat dupa ce plata ajunge la noi.

Rapoarte

Oferim interfata detaliata de raportare. Vei stii tot timpul detalii despre credit, plati, mesaje trimise.

Ai nevoie de mai mult?

Vrei ca mesajele sa vina de la un anumit numar? Vrei sa vina de la un nume alfa numeric? (Ex : SHOPONLINE) Vrei mesaj tip FLASH (care doar apare pe ecran si nu e salvat in telefonul destinatarului)? Contacteaza-ne.