Intrebarisi raspunsuri

Aici vei gasi raspunsuri la intrebarile tale despre functionarea serviciilor 3sms.ro

Cum functioneaza?

Scrie mesajul tau de maxim 160 caractere, un numar de telefon mobil din romania si destinatarul va primi un SMS cu textul scris de tine de la un numar scurt, 1846
La primul mesaj trimis catre un numar, destinatarul va primi un mesaj de notificare in care i se va explica ca SMS-ul a fost trimis de pe siteul nostru.
Destinatarul este informat sa nu raspunda mesajelor trimise prin serviciul nostru si sa nu se lase inselat daca mesajul ii face o propunere falsa.
Expedierea mesajului se face in cateva secunde si ajunge garantat catre orice numar de mobil din Romania, incluzand aici retelele Orange, Vodafone, Cosmote, Zapp, Digi Mobil
In fiecare zi, acelasi destinatar nu poate primi mai mult de 3 mesaje de pe 3sms.ro. Totusi utilizatori poti trimite un numar nelimitat de SMS-uri, singura regula fiind de maxim 3 pe zi catre acelasi destinatar.

Cat costa?

Serviciul de trimitere de SMS-uri prin 3sms.ro este gratuit. Expeditorul sau destinatarul NU sunt taxati pentru trimiterea sau primirea mesajelor de pe siteul nostru.