Bulk SMSpentru companii

Esti o companie mare si faci campanii de marketing prin SMS? Vrei sa trimiti tuturor clientiilor tai un mesaj de sarbatori? Vrei sa anunti 'pe toata' lumea ca lansezi un nou produs?
3sms.ro se ocupa de asta rapid si sigur!

Cum functioneaza?

E simplu. Iti creezi un cont aici, ti-l incarci cu credit si poti incepe sa uploadezi liste de numere din Excel, sa creezi programari de mesaje sau sa vezi rapoarte detaliate de livrare, de asemenea numerele invalide.

Cat costa?

Serviciul de Bulk SMS nu este gratis. Insa, te asiguram ca oferim preturile cele mai bune din piata. Fara abonament, fara taxa de instalare, fara limita minima sau maxima de SMS-uri trimise.
De asemenea, 3sms.ro foloseste servicii premium si SMS-urile tale vor ajunge intodeauna la destinatie, rapid si sigur.

Cum pot sa platesc?

Lucram cu payu.ro cel mai mare procesator de plati online din Romania. Vei putea sa iti incarci oricand contul cu credit.
De asemenea, plata se poate face direct in contul nostru si vei avea creditul in cont automat dupa ce plata ajunge la noi.

Ai nevoie de mai mult?

Vrei ca mesajele sa vina de la un anumit numar? Vrei sa vina de la un nume alfa numeric? (Ex : SHOPONLINE) Vrei mesaj tip FLASH (care doar apare pe ecran si nu e salvat in telefonul destinatarului)? Contacteaza-ne.